Events
Blåtur
Ein blåtur vert arrangert slik at deltakerane ikkje veit kvar dei skal, eller kva aktivitetar de skal vere med på. «Nødvendig» baggasje blir lista opp berre for å skape forvirring. Blåture bidreg til mykje nysgjerrighet, spenning, og samtidig mykje glede og latter. Vi kan skreddersy, eller levere deler av blåturen for dykkar firma.

Kick-off
Eit kick-off markerer ei hending. Det kan vere starten på et nytt prosjekt, nye tilsette, ei bonusreise for gode prestasjonar og mykje mer. Vi  har arrangert mange forskjellige kick-off, med forskjellige føremål, og kan bistå med å arrangere den perfekte kick-offen

Jubileum
Det finns mange grunner til å  feire eller dra på tur med bedrifta, og når et jubileum skal feirast er det ingen grunn til å spare på kruttet. Eit jubileum inneheld overraskelsar, taler, underhaldning og en storartet festkveld. Vi i har arrangert flere jubileum, for både store og små firma. og hjelper gjerne også di bedrift

Sommerfest
Et av høgdepunkta mange ser frem til i løpet av året er sommerfesten. Der kan både kunder, leverandører og ansatte involverast. Det skapast relasjonar på meir uformell plattform. Uansett om de er ei stor eller lita bedrift, så har vi kreative innspel, og kan leige ut telt, bord/benkar, scene, lyd/lys og selvfølgelig riktig underhaldning.

Julebord - årsfest
Julebord er ein flott, gammal tradisjon som mange vel å gjere litt meir ut av enn det som før var vanlig. Vi kan arrangere både kveldar, helgeopphald og utenlandsturar som julebord. Det er og blitt vanlig å arrangere slike festar på nyåret, for å unngå julerushet. Kanskje de vil gjere litt ekstra stas på tilsette etter eit år med god innsats? Lat oss vere med å gjere begivenheta minneverdig.